Een vraag aan ZZP-ers met (complexe) klussen in het publieke domein


Ik ben op zoek naar ZZP-ers die één of meerdere (complexe) klussen in het publieke domein (overheid, onderwijs, zorg, sociaal domein) onder handen hebben en die ambitieus met inhoudelijke vraagstukken aan de slag zijn. Graag leg ik een paar vragen voor om onderstaande aanname te toetsen.

Aanname
“Er zijn veel ZZP-ers actief in het publieke domein die veel plezier hebben in het behalen van mooie resultaten in een complexe omgeving. Een deel van hen heeft een goed supportsysteem voor zichzelf geregeld. Er zijn daarnaast ook ZZP-ers die ‘collega’s’ missen om mee te sparren. Om de eigen aanpak te toetsen of om geïnspireerd te raken. Om te ontdekken hoe je de weerbarstigheid – die er nu eenmaal bij hoort – met meer souplesse tegemoet kunt treden. Om beter te kunnen spelen met kracht én kwetsbaarheid. Om te zien of er manieren zijn om succesvol toegang te krijgen tot het strategische niveau in de organisatie. Om zodoende de effectiviteit van de eigen inspanningen te vergroten, succesvol de beoogde resultaten te behalen en ambities waar te maken. Echter, investeren in deelname aan een support/leersysteem komt in de rangorde van prioriteiten ná het regelen van pensioen en/of een AOV. Ook dat komt er in de drukte van alledag vaak niet van. Niettemin zouden zij, als ze weten dat er een concreet aanbod is, zeker de meerwaarde willen ontdekken.”

Herken je jezelf in bovenstaande aanname dan zou ik je graag telefonisch een paar vragen willen stellen.  Stuur me dan s.v.p. een pb met je telefoonnummer en een goed moment om je te bellen: ienvandoormalen@doorzienadviesgroep.nl of bel mij: 06 46 166 145. 

Waarom? 
Voor directeuren en bestuurders ontwikkelden we vanuit DoorZien adviesgroep het concept ‘Begeleide Collegiale Consultatie’. In een lerend netwerk van mensen in een vergelijkbare rol leren zij van en aan elkaar, daarbij ondersteund door mijzelf en/of één van mijn partners. Omdat het ondersteunen van leerprocessen zo’n ontzettend mooi werk is, willen we weten of dit concept ook geschikt gemaakt kan worden voor ZZP-ers die (complexe) opdrachten in het publieke domein uitvoeren en zo ja, wat belangrijke criteria voor zo’n aanbod zijn.

Delen wordt zeer op prijs gesteld!