Begeleide Collegiale Consultatie


Evenementgegevens

  • Datum:

Aanbod voor beginnende directeur/bestuurders.

In onze gesprekken met (beginnende) directeuren en bestuurders hebben we gemerkt dat er een grote behoefte is om te delen en om te leren: van en aan elkaar én van ervaringsdeskundigen. We ervaren tevens het verlangen naar georganiseerde momenten van rust, reflectie en aandacht. Vijf waardevolle aspecten van goed vakmanschap voor een directeur/bestuurder: delen, leren, rust, reflectie en aandacht.

Vanaf de 2e helft van september starten we daarom met een groep van beginnende bestuurders (maximaal 3 jaar ervaring). We gaan uit van een groep van vier tot zes deelnemers, allen werkzaam in een eindverantwoordelijke positie (directeur, bestuurder) in het publieke domein (denk aan: sociaal domein, culturele sector, onderwijs, overheid, woon/zorgvoorziening).


Meerwaarde
Deelname leidt tot een beter zicht op de eigen persoon in relatie tot het vak van directeur/bestuurder. Je hebt je repertoire van handelen in een eindverantwoordelijke positie uitgebouwd en weet beter vanuit welke waarden je welk (leiderschaps)gedrag wilt voorleven. Je durft zowel je kracht als je kwetsbaarheid te tonen en voorop te gaan in betekenisvol organiseren en ondernemen. Support vragen en geven wordt een steeds natuurlijker aspect van je handelen. Meer weten, klik hier.

Begeleiding
De begeleiding is in deze reeks in handen van Ien van Doormalen en Frits Huijbers. We delen onze passie voor oprecht en betekenisvol organiseren en ondernemen (het goede goed doen). We hebben een geheel verschillende achtergrond, koesteren en benutten deze diversiteit om zodoende een breed spectrum van kijken en doen, kennis, kunde, ervaring en persoonlijkheidsdynamiek te bestrijken.

Aantal en plaats van de bijeenkomsten
We gaan uit van vier bijeenkomsten per jaar van elk een dagdeel inclusief een gezamenlijke lunch. De bijeenkomsten vinden plaats in het midden van het land en wel in de Bennekomse Bossen, locatie ‘Hermonde’ in Bennekom.

Kennismakingsbijeenkomst
Voor belangstellenden houden we op vrijdag 27 september a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur een kennismakingsbijeenkomst. Meer weten, klik hier.

Kosten voor deelname
De kosten voor deelname ‘Begeleide Collegiale Consultatie’ (BCC) bedragen €1750,00 p/j, excl. BTW, inclusief lunches.

Deelnemen?
Aanmelden en of voor aanvullende vragen, klik hier om contact op te nemen.